През цялата седмица „Пътна полиция” извършва проверки на товарни автомобили и автобуси по линия на TISPOL

Източник: Интернет
12.02.2015 / 10:13

Вчера от 10,00 до 12,00 часа е проведен широкообхватен контрол на главен път ІІ-48 на изхода на град Котел в посока град Омуртаг. Проверени са 10 товарни автомобила, 3 микробуса, превозващи пътници и 12 леки автомобила. Нарушения не са констатирани. Всички проверени водачи са били с редовни документи, използвани са обезопасителвните колани, всички са притежавали валидни застраховки „Гражданска отговорност” и валидни винетни стикери, не са установени случаи на употреба на алкохол или упойващи вещества. Операцията продължава до 13 февруари. Днес екипи на „Пътна полиция” извършват проверки от 10,00 до 12,00 часа в град Нова Загора на ул.”Цар Освободител”, до заведение „Ваяна”.

Проверката е по метода широкообхватен контрол, като се следи за употреба на алкохол и упойващи вещества, редовна застраховка „Гражданска отговорност”, заплатена ли е винетна такса за ползване на определен срок на пътищата от републиканската пътна мрежа и други нарушения.

За утре е предвиден широкобхватен контрол за град Сливен от 08,00 до 12,00 часа на бул.”Банско шосе”, до сградата на КАТ.

ОД на МВР- Сливен
 
 

Copyright © 2008-2018 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев