Широкообхватен контрол на на МВР Сливен

Източник: Интернет
05.02.2015 / 10:23

Днес се провежда специализирана операция по метода широкообхватен контрол за времето от 09,00 до 11,00 часа на главен път І-6, в района на заведение “Детелина”. “Пътна полиция”-Сливен извършва проверки на водачи на МПС за употреба на алкохол, неправоспособност и наличието на застраховка “Гражданска отговорност”. Ще бъдат проверявани цистерни, превозващи алкохол и горива.

 

На 6 февруари за времето от 10,00 до 12,00 часа на главен път І-6 в района на км.365+500 в община Твърдица е предвидена специализирана операция по метода широкообхватен контрол. Пътно полицаи ще проверяват водачите за употреба на алкохол, неправоспособност и наличието на застраховка “Гражданска отговорност”. Ще бъдат проверявани цистерни, превозващи алкохол и горива.

 

 

Ежедневният контрол по спазване на скоростта и правилата за движение продължава и през месец февруари 2015 година.

Точките за контрол на движението, обявени от сектор "Пътна полиция"-Сливен са публикувани на ел.страница на ОДМВР-Сливен в рубрика “Пътен контрол”

Призоваваме гражданите да спазват правилата за движение, да отдават предимство на пешеходците, да спазват ограничението на скоростта и да не сядат зад волана пили.

ОД на МВР Сливен
 
 

Copyright © 2008-2018 Наблюдател | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев